Independència de Catalunya o impunitat per als traïdors?

http://josepanglada.blogspot.com.es/2013/09/independencia-de-catalunya-o-impunitat.html

La corrupció de l’estament polític mal anomenat “catalanista” és ja d’una evidència aclaparadora. Només cal llegir la premsa, secció tribunals. Aquesta afirmació val especialment per a CiU i encara més per al “clan del pinyol”. Així, l’única sortida airosa dels delinqüents amb corbata que actualment ens governen és la fugida endavant, o sigui, el que ells idealitzen en termes d’“independència”. Els Pujol, Mas, Duran i tota la trepa de vividors només podrien escapolir-se de la justícia amb magistrats comprats per l’oligarquia local. Aquesta suposada “independència” significa, en realitat, “impunitat criminal” i, per tant, opressió, misèria i humiliació per al poble català.

Les víctimes d’una xarxa mafiosa som sempre, en efecte, els ciutadans. Poder robar sense haver de témer cap càstig és cert que dóna molta “independència”, però no precisament a la gent, sinó als lladres i als defraudadors. Qui està pagant ara mateix les conseqüències d’aquest saqueig de l’erari públic autonòmic que ha caracteritzat els 30 anys de fals “catalanisme” són les escoles, els hospitals, els funcionaris, els nens que no poden menjar… En una paraula, els sectors febles de la societat catalana.

No hem arribat a ser la comunitat més endeutada d’Espanya perquè Madrid ens robi, sinó per tota la crosta parasitària de milers de càrrecs de confiança inútils que xuclen del pressupost de la Generalitat. Catalunya rau en bancarrota a causa dels milions d’euros malbaratats, repartits a sacs entre suposats “patriotes” que es riuen de tots plegats i han fet del “nacionalisme” un negoci força lucratiu.

Fins ara aquests poca-vergonyes havien encara de dissimular, d’amagar-se i de passar una mica de por pels embolics judicials resultat de les seves malifetes. En una futura Catalunya “independent”, no caldrà ja ni que es preocupin d’una possible denúncia: tot el teixit institucional restarà sota el seu control: premsa, televisió, jutjats, policia, presons…

Certament, les institucions autonòmiques catalanes fa molt de temps que treballen per als mafiosos i la ruïna econòmica de Catalunya n’ha estat el resultat inevitable, ben palès a hores d’ara. Però els pujolistes, un concepte que va molt més enllà del que és formalment CiU, no ho controlen encara absolutament tot, aquest és precisament el seu problema. Per a evitar fuites d’informació “delicada” necessiten col·locar arreu del país llurs dòcils sequaços a sou. Han d’aconseguir que cap diari, tribunal o organisme policial pugui funcionar de manera democràtica, tot esbombant o perseguint els delictes comesos pels amics, socis i correligionaris… Vet aquí “l’Estat propi”. Un estat en propietat, però no del poble, sinó de les 200 famílies oligàrquiques. Quan tots els “forats” estiguin tapats, ells, els mafiosos amb barretina, podran descansar tranquils. Tanmateix, nosaltres, els treballadors d’aquest país, ja no hi podrem ni respirar. La seva independència és la nostra asfíxia moral i material.

Cal un nou catalanisme, un catalanisme reconstruït de soca-rel. I el primer requisit d’aquest projecte és l’empresonament de “la família” i la inhabilitació perpètua de l’estament polític, còmplice per acció o omissió. També l’abdicació del rei i la reforma de la Constitució Espanyola. No altra és l’autèntica independència, aquella que faria del català un poble més lliure. Lliure de qui? Dels qui veritablement l’oprimeixen. Dels traïdors als ciutadans de Catalunya: Jordi Pujol i companyia.

Fotem-los fora. I amb deshonor. Encara hi som a temps. Despertem abans que el somni de la “cadena humana” imaginària no esdevingui el malson d’una cadena força real esclafant les nostres esquenes.

Visca Catalunya!

Josep Anglada i Rius
President de Plataforma per Catalunya

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s