Na Marine Le Pen espanta a n’Hollande i en Zarkozy

 

http://jquetgles.wordpress.com/2013/10/16/na-marine-le-pen-espanta-nholande-i-en-sarkozi/

Imatge

Na Marine Le Pen espanta N’Hollande i En Sarkozi.

El diumenge 13 d’octubre, el candidat del Front National, En Laurent Lopez fou elegit conseller general del cantó de Brignoles, amb el 53,9 % del vots contra els 46,1 % de la candidata de la UMP, Na Catherine Delzers, a la segona volta.
Certament, un hom podria pensar que el resultat electoral obtingut a Brignoles no pot servir d’orientació sobre tendència de vot per a les generals. Però haurem de veure sí són indicatives aquestes cantonals.
Brignoles és una petita ciutat (uns 18.000 h.) prop de Marsella de població treballadora que tradicionalment ha votat esquerra. A les darreres eleccions municipals fou elegit batlle el candidat comunista amb el suport dels socialistes. I en aquestes eleccions cantonals, essent que el FN, a la primera volta, obtenia el doble de vots que la candidata de la UMP, els partits d’esquerra van fer campanya en suport de Na Catherine Delzers, amb l’objectiu que el FN no obtingués la majoria. O sigui, el FN va guanyar a la coalició de la resta de partits.

Des de fa temps, les enquestes assenyalen l’augment d’intenció de vot a favor del Front National; però, segons l’enquesta de l’institut Ifop, publicada a l’octubre, le Front National serà el partit més votat a les eleccions europees de 2014, amb el 24 % dels vots.
Semblantment, les enquestes indiquen que el partit liderat per Na Marine Le Pen també serà el més votat a les municipals del 2014.

Jo entenc que l’esquerra catalana, en especial la gent més propera a la CUP, ha d’estar preparada per tal de fer previsions polítiques encertades.
Els llocs comuns per a referir-se a l’extrema dreta no serveixen per a preveure els propers esdeveniments.
A considerar: N’Aznar (que figura com a d’extrema dreta) es manté com a lacai de Washington, i es declara neoliberal i pro Unió Europea. I Na Marine Le Pen (que també figura d’extrema dreta), en canvi, propugna la sortida de França de la UE i de l’OTAN, la recuperació de la moneda pròpia (sobirania financera), la independència respecte als Estats Units, l’establiment d’un món multilateral, el rebuig de la globalització neoliberal, en tre altres propostes.

És de preveure que, si Na Le Pen aconsegueix el poder a França, serà la fi de la UE.

Fets aquests advertiments, he pensat que seria bo posar a l’abast dels lectors el propi discurs que va pronunciar la líder del FN (Per cert, discurs aquest que no és fàcil aconseguir complet a la Xarxa).

Escola d’Estiu: Discurs de Marine Le Pen, 15 de setembre del 2013.

Els meus estimats compatriotes , Marsella , ciutat , a l’estranger ia l’estranger ,

Crec que podem estar orgullosos d’aquests cursos d’estiu .

Les seves accions , les seves aportacions , els seus pensaments , totes i tots , són un material útil per a mi . Encara necessito aquest sòl , el sòl fèrtil de les seves idees per seguir enriquint el meu projecte per França !

Gràcies a tots els involucrats ! I enhorabona !

L’èxit d’aquestes universitats , és un esdeveniment en si mateix , però també és la continuació d’una dinàmica .

Igual que vostè , jo veig a la feina durant uns anys , però em sento més ràpid .

Continuem el 2013 , encara que sense una elecció, un treball de fons molt greu .

I nosaltres hem conegut des del començament de l’any una gran quantitat d’èxit .

Jo no estic parlant d’enquestes que mostren suposat un suport creixent a les nostres idees , i esperem per un gran èxit en les properes eleccions . Tot i això seguim endavant , sempre anem ! Per descomptat que estem satisfets dels bons números que prenem com un estímul .

Però sobretot vull parlar de les nostres realitzacions concretes , les que han marcat els últims mesos i han enfortit la posició del Front Nacional .

Crec que, per descomptat , les eleccions .

L’elecció l’Oise en primer lloc , que el nostre candidat Florència Italiani gairebé guanya ! Aquesta elecció va ser una fita , ja que va demostrar que ara tenim la capacitat de progrés i recol · lecció que superen totes les expectatives !

I també crec que l’elecció de Villeneuve – sur-Lot , on Stephen Bousquet Cassagne més espanta els UMPS ! Mentre que totes les parts en el sistema havien conspirat contra la seva candidatura , que també va volar els comptadors.

Ambdues parts són una motivació tremenda per a nosaltres , el camp dels patriotes !

Mostren que el front anomenat republicà ha mort , la polarització fatal de la vida política està enterrat allà , com votants , cada vegada més , s’adhereixen a les nostres idees , el vot del Front Nacional , i molt menys que altres , és un vot de protesta , sinó que , per contra , es tracta d’un vot positiu , l’adhesió , que se suposa ple d’esperança !

I el nostre èxit en l’any 2013, potser el més gran és ser encara més la nostra presència en tots els debats polítics , en els debats entre els francesos , que és essencial , ja que , com es pot veure : el que és el tema que estem en el centre de les discussions .

Tant és així que el Partit Socialista , sempre inspirat per Rantanplan Harlem Désir , va optar per passar la seva escola d’estiu, no atur, no el creixement , per no parlar de trobar solucions per millorar la vida dels francesos , però el Front Nacional !

Aquest és el Partit Socialista vol començar la ” deconstrucció ” del nostre programa ! Però això és una prova , els meus estimats amics , que el nostre programa es troba al cor de totes les seves preocupacions ! Ells vénen , esperem amb avidesa !

I UMP avui com ahir , aquesta vegada per boca de François Fillon , sobre nosaltres , sobre nosaltres sense descans . Oh , molt parlar-ne la UMP , no pot treure. Ella fins i tot es passa el temps mirant-se el melic .

A UMP , també s’assembla molt els uns dels altres , gossos de porcellana ! No obstant això , la UMP , la veritable preocupació clau és el FN ! Aquest és el nostre progrés ! I està creixent membres de les idees franceses !

Sí, els meus estimats amics , l’obsessió que tenen per a nosaltres és un nou punt d’unió entre el PS i UMP , una altra cosa en comú i que és un reconeixement de la seva pròpia grandària . L’admissió que l’únic que els preocupa no és la situació financera d’empitjorament de cada francès , però la defensa dels seus interessos electorals i polítics .

Això, per salvar els seus llocs de treball, les seves cadires , els seus mandats , que dre , que blablate , compleix. Els francesos sí … espera!

Així que si estem tan alt ,

Si ara es presenta també en el cor i l’esperit dels francesos ,

si cada vegada som més capaços de reunir els patriotes i representar objectivament l’única força política esperança

si tots els ulls estan posats en nosaltres ,

si els nostres majors , que tenen una llarga experiència en la política , ara se’ns uneixen en massa , i entenen que és la sinceritat i on es troben les mentides , no és una coincidència .

A vegades escolto de llavis d’alguns partidaris comentaristes , aquestes mossegades , aquestes petites proves de venda lliure , més escassa gairebé tan despectiu , que consta de mandra intel · lectual a la conclusió que el Front Nacional està progressant perquè la situació França es deteriora .

Aquestes reflexions (que els impedeixen al desafiament ) són també el resultat de la por del propi sistema.

Aquest sistema sent que està sense alè , en un extrem , que no creu que es repeteix ja no argumenta , baveja i , finalment , va enviar a la seva veritable imatge com el famós retrat de Dorian Gray- escleròtica , encongit , marcit .

Contra ells , representem la vida , l’energia , la imaginació , l’esperança d’una nova vida a França .

I tots coincideixen en compte que estem duent a terme una acció a gran escala , el pensament seriós , metòdic , i l’augment de l’eficiència .

La nostra estratègia està donant els seus fruits . Ella va escoltar i entendre , que ens permet reunir un nombre creixent de francesos ens . I a mesura que anem més enllà , ja que necessitem saber més èxit electoral , ja que tenim moltes esperances per a les eleccions de 2014 , i els següents , cal continuar i intensificar la nostra estratègia

Aquesta estratègia , que és ella ?

La nostra estratègia consisteix a establir primer l’acció d’un principi molt simple : posar sempre els interessos de França i els francesos . A diferència de molts altres , que ens inféodons en persona . Som independents i aquesta independència , derivem el nostre discurs de la veritat , sempre som els que busquen el que és bo per França i els francesos .

És per això que no estem afiliats a cap camp o la dreta o l’ esquerra , tant en el fracàs perquè partidista . El nostre únic camp és el de França !

La nostra estratègia és parlar de tots els temes , i per formular propostes sobre tots els temes . Anar en tots els fronts . Hi ha una àrea de més d’un debat públic en el qual tenim una presència .

Molts dels que som els únics que parlen , forçant el debat sense tabús : Europa , l’euro , la globalització , la immigració .

La nostra estratègia consisteix a anar per tot el país , per complir amb tots els francesos , qualssevol que siguin, vinguin d’on vinguin . Per municipal , volem que les llistes de tot França , i jo anunciem que a la data 623 caps de llistes que ja s’han invertit !

Vostè també sap que vaig començar a principis de 2013 una gira de França oblidat , més a prop de les realitats de la francesa , a tot França , de totes les condicions socials , que em va permetre veure com a les nostres campanyes en els nostres suburbis , en totes aquestes parts de França menyspreat tot el que esperàvem , el que esperàvem !

Acabaré això aviat Brachay Tour de França , un petit poble en el qual ja es va fer al poble símbol presidencial de l’oblit en què zones senceres del territori són .

La nostra estratègia i , finalment , no us oblideu , perquè és el centre de les nostres ambicions és un ferotge desig de reunir francès.

A dreta i esquerra dividida, fragmentada societat . Amb les seves mentides , els seus fracassos , les seves tàctiques de comunicació permanents i diversió . Estem a diferència de garant de la unitat nacional , lluitem contra les llavors de la divisió .

Com que només tenim un lema : unit els francesos són invencibles .

Crec profundament en aquesta idea , crec que els francesos són quan tenen confiança en si mateixos i se senten profundament units a França .

Però també sé , per desgràcia , l’estat actual de la desesperació de la societat francesa .

Sé que des de l’elecció de François Hollande , la decepció amb l’esquerra s’assembla sospitosament a la cara provat just abans de decepció .

Sigues el disgust amb voluble i inconsistent classe política d’avui , la majoria dels francesos .

Sé que estan horroritzats per la competició el pitjor que es dediquen UMP i el PS , Nicolas Sarkozy i François Hollande . Entenc .

Sé que els estralls de la inseguretat . Tan fort aquí a Marsella podem parlar de les parts del país ara fora de la República , al marge de l’Estat de Dret .

Conec un retorn al feudalisme , a la barbàrie , i sé que tothom pateix , de vegades en la carn .

Saps una cosa a Marsella . L’ajust de comptes és només la part més visible de la inseguretat i els ministres vénen tots els dies només per a la foto .

Sr Valls l’electe que durant quaranta anys , mostren la seva ignorància sota un ” pacte” , com el terme és correcte ! No es va oblidar de tot , inclosos els processats o condemnats a una pena de presó .

Amb el temps , fins i tot se sent afalagat d’haver estat acomiadat pel Sr Valls aquesta última pallassada perquè , per descomptat , es va negar a convidar al Front Nacional , és a dir , és cert , una quarta part de la població !

Sr Valls por de sentir Stephane Ravier explicar les solucions que els francesos esperen .

No hi ha excepció Marsella . Hi ha un presagi Marsella . Només cal llegir les notícies . Gangrena Penal s’estén gradualment a tot França . Avui en dia , fins i tot els camps i llogarets rurals estan fora de perill .

I sense ofendre al Sr Valls , les xifres parlen fins i tot si tracta de silenci i la violència s’assembla més al carrer contra el terrorisme , l’objectiu és, per descomptat , robar o matar , però terroritzar la població abans de la presentació .

M’adono més que mai com es desestabilitza França .

Sé com França està desestabilitzat en les seves relacions humanes , profundament malmès , només parlo de la inseguretat , jo també podria parlar de la immigració , el multiculturalisme , el col · lapse de la identitat francès , en fi , tots aquests mals que soscaven la nostra capacitat col · lectiva de germanor i unitat .

França està en una profunda desestabilització dels valors desafiament polític a la dreta i a l’esquerra .

Desestabilitzada en relació amb la feina, i sovint pateixen l’atur , els treballadors precaris (mitjançant la contractació de contractes temporals van ascendir a gairebé el 82% el Q3 2012 ) , la sensació de ja no collect el dret de pagar les exorbitants guanys de les grans empreses per guanyar il · limitat finances internacionals , l’especulació , la banca .

Desestabilitzada per terra sense plantes que no tindria cap futur !

França es desestabilitza en tot el que fa que la noblesa i la grandesa .

Avui , França és baixada , mai.

França no pot fer res .

França no és res.

No podem fer res sense pensar en ” Estats Units” o ” Europe” . La política exterior , la sobirania econòmica , la cultura , l’educació , el model social , res del que abans era una part constitutiva de la grandesa francesa sembla haver als ulls de les elits o dels ulls en una altra part Chimene .

Et podria dir sobre tot això durant hores com aquesta petita botiga dels horrors polítiques indignes jo .

Però no ho faré .

Jo no sóc aquí per plorar amb vostè en la baixesa dels que ens governen des de fa 30 anys . No estic aquí per fer observacions , segueixo buscant a lamentar-se per descomptat, la nit cau sobre França .

No , vull dir avui que és possible fer-ho .

No puc suportar la forma en què es parla de la “no és possible ” . No em refereixo a que estan desesperats , i vull donar esperança .

Sé que França ens necessita . Sé que França compta amb nosaltres , perquè puguem aviat per poder corregir . Així que avui vull dir a través de vostès , a França , quin és el meu punt de vista francès.

Els quatre pilars de la perspectiva francesa

A França lliure

Primer de França Hem de recuperar la seva llibertat . La llibertat com la llibertat de l’Estat com a nació .

Un lliure de França és una França independent i sobirà !

Dues indissociables : una, la sobirania , la realitat política depèn , si no metafísic , el nostre país , de l’altra , la independència , depèn de la seva mida .

És en les decisions de política exterior que expressa la independència d’un país . Això no vol dir que en tot moment té una opinió diferent i oposada a la dels nostres veïns i aliats , però significa que hem de ser capaços de tenir una opinió diferent .

França, amb els seus propis interessos que defensar, que no pot ni ha de definir la seva política exterior en funció d’ells .

Aquest fort diplomàcia CAR independent forta i independent , i he de dir – és la que ha caracteritzat la veu de França al món des de fa dècades , i que ha fet del nostre país un model per a la gent que vol recuperar l’ camí de la sobirania nacional !

Sí, crec que hi ha alguna cosa en l’actitud francesa de l’Índia , Xina , Rússia , Brasil, Argentina o Veneçuela , a través de la capacitat de dir “no “els poderosos quan els seus interessos estan en joc

Rebuig de l’atlantisme , serà un equilibri de poder , la necessitat de l’existència d’un món multipolar . Hi havia poc que voluntària o involuntàriament , certa coherència en la diplomàcia francesa . No hi ha res més .

Es va trencar per primera vegada per Nicolas Sarkozy : França alineació sistemàtica dels Estats Units , el restabliment de la comandament de l’OTAN integrada , la reorganització de les nostres bases militars a l’estranger fora de les nostres àrees naturals d’influència, el Àfrica fins a l’Orient Mitjà.

Debilitat imperdonable dels nostres exèrcits i la reducció de la seva grandària . El 2011 , França va fer còmplice en l’assassinat d’un líder estranger i es va llançar a Líbia en un caos islàmica , que mai s’ha recuperat .

Per primera vegada en molts anys , un president caigut en desgràcia de França a l’estranger . Ens rassurions llavors com vam poder , Sarkozy seria un ” parèntesi ” en la història de França .

Per desgràcia , un cop més , ens equivoquem .

La França d’avui, com mai ridiculitzat per incompetent , inconsistent i perjudicial líders recurrència a Síria .

Qui hagués imaginat que sota seu aire plàcid modesta President del Consell General de Corrèze , François Hollande amagava un zel agressiu ? Encara més subjecta a Obama com Tony Blair en el seu moment George W. Bush .

Aquesta presentació és tal que fins i tot endevinar els nord-americans una forma de malestar , i en alguns gelosia evidents Anglès , similar a l’esposa legítima de la propietària …

Més preocupant és la nostra submissió als països amb els quals no tenim cap vincle històric i cultural , igual que enllaça amb un bon premi , i la política internacional tot apunta a armar el feixisme verd , vull dir Aràbia Saudita i Qatar .

Els dos països rereguarda tots els moviments internacionals jihaddistes , l’alimentació , la força de les armes i els diners , el terrorisme i la guerra no només a Síria , sinó també al Sahel , l’Afganistan o Líbia . França, propietària dels EUA , per esdevenir emirs panxut puta …

És clar que vaig a trencar amb la diplomàcia de la negació i de la servitud !

I retornaré seva veu a França , el seu paper específic en el món !

Totes les meves actuacions servirà als seus interessos i els seus interessos només.

I renovaré associacions especials amb totes les esferes d’influència en el món i no permetré que cap país decidir el lloc de França és fréquentable i qui no ho és .

Una diplomàcia forta requereix també un bon nom de l’eina de la intel · ligència militar i . Una capacitat militar totalment autònoma sense error , amb els recursos materials i humans .

Vaig a restaurar un arsenal militar a les ambicions que tinc per a França i gravat en pedra de la nostra Constitució que mínim del 2% del PIB en el pressupost militar !

No oblidis mai : la indústria de defensa són centenars de milers de llocs de treball i un dels motors més potents de la investigació i el progrés tecnològic, és una inversió per al futur per excel.lència!

La independència política tenia els seus models de portes , i la història sovint coberts de glòria i honor a la història del nostre país .

I la veritat ens obliga a recordar que hi va haver un temps no fa molt temps, quan França era només ser francès o nord-americà o soviètic . Opció política lliure , propietària del seu destí . Un moment en què el nostre país estava armat moral , política, econòmica i militarment per descomptat .

Hi va haver un temps no fa molt de temps quan , tan profund com ho van ser les seves ferides , França era sobirà . Institucions forts , una moneda , les fronteres , l’energia victòria de l’exèrcit . França tenia tots els atributs de la sobirania . Es podria traduir la voluntat política en accions concretes servir sempre als seus interessos .

Així que no em diguis que no és possible !

S’entén , així que doble ineludible deure de recuperar i la nostra independència i sobirania ! Això segurament jo , en el mateix moment en què el poble francès m’ha donat confiança !

La sobirania no és un artefacte de comunicació, un gadget o un lema de campanya . Aquest és el fet fonamental del poder polític , alhora que afirma ser un. Sens dubte , és permès , és l’instrument del futur , el rebot i la llibertat !

Recuperar la nostra sobirania és trobar la nostra llibertat legislativa quan la major part de les nostres lleis es decideixen a Brussel · les i els francesos van imposar el seu coneixement o contra la seva voluntat .

nostre pressupost és trobar la llibertat : l’últim dels poders que es van mantenir els parlamentaris , ells mateixos es transfereix a la Comissió Europea , a la meva avui per lluitar contra ells amb un pressupost que tenen més domini .

és trobar la nostra llibertat monetària per finalment França té una moneda adaptat a la seva economia , i es troba amb la capacitat de finançar el seu deute avui abandonat als mercats financers abusius ;

Es frontera econòmica per fi! back – frontera per implementar un proteccionisme intel · ligent , igual que la gran majoria de països de tot el món , les fronteres per controlar els fluxos migratoris i la lluita contra la tracta de persones i xarxes criminals tots Això els meus amics , implica qüestionar sense demora de la Unió Europea .

I perquè crec en la democràcia , vaig a recórrer al referèndum francès demanant seves opinions sobre la nostra pertinença a la Unió Europea !

I immediatament , vaig a treure les banderes europees , ara és un símbol de submissió , els edificis públics i posar totes les banderes nacionals !

Per tant , jo no estic parlant d’Europa , pel bé de parlar d’Europa . Però perquè tenim que els francesos són més propensos a entendre que no podem fer res sense trencar la Unió Europea .

La sobirania és també el reconeixement d’un Estat sobirà , per sobre del qual res ni porta . A França, el sobirà és el poble !

Però la història ha demostrat que la seva autoritat no era absoluta , servil , quan es permet als parlamentaris a burlar de la seva voluntat , la comissió tan pesada que probablement mai paguen la culpa preu .

L’adopció el 2008 d’un Tractat Europeu contrària a la popular lliurement expressada de menys de tres anys abans , aquests diputats es van rebel · lar contra el seu legítim sobirà !

Aquest últim és el cop més greu mai tractat a la democràcia des de la Segona Guerra Mundial .

Com a resultat d’aquesta traïció , vaig a prendre part del Parlament , que ara serà competència exclusiva del poder popular . Cap text fonamental , ni cap tractat europeu no poden passar sense el consentiment del poble sobirà .

També vaig a crear un veritable referèndum d’iniciativa popular per als francesos , per si mateixos , per captar , expressar i decidir assumptes de la seva elecció .

Els meus amics , d’alguna manera la nostra tasca és molt més difícil que els esdeveniments del passat .

Lluitem contra un enemic que no veiem tots els dies i noves victòries guanyades encara.

El projecte es coneix , però els autors s’amaguen : destruir França , la seva identitat i el seu poder per substituir una entitat supranacional i il · legítima , en exclusiva per al mercat i el poder dels diners .

Vivim en un món malvat dominat per la mentida , en comunicar que el poder subreptíciament va passar de les mans de la gent als d’individus no electes . Les persones completament alienes a la destinació de França i han pogut comptar amb l’extraordinària esclavitud d’elit francesa indiferents a la sort de la Pàtria .

Lluitem contra les capacitats de les forces formidables , però encara no hem mesurat el poder intrínsec dels francesos , quan torni a la consciència de si mateix i el seu equip !

Segur i França unida

A França lliure fora de França només pot estar a l’interior segur.

Durant les primeres llibertats individuals és la seguretat , la llibertat d’anar i venir . I no hi ha inevitabilitat que vivim en una societat cada vegada més conflictiva , més brutal , més ansietat . França ha d’arribar a ser més segur , ja que és la nostra cohesió nacional , la seguretat dels més vulnerables i la nostra prosperitat !

Vull que tots els francesos i com dic amb força , tots els francesos es pot moure amb llibertat i seguretat a tot el país , en totes les àrees de les nostres ciutats , en qualsevol moment del dia i fins i tot de nit .

Ja n’hi ha prou d’aquestes àrees on l’única llei és que els delinqüents i traficants

Prou d’aquesta ampliació de l’àmbit de la inseguretat pels errants bandes de lladres !

Només cal malparlant que aquests ministerial fins i tot aconsegueixen amagar l’estat més fluix , ahir i avui !

Vull acabar l’excusa política.

Vull acabar amb la pseudo – pedagogia Sra Taubira o abans que la seva senyora Dati , i tots els seus aliats en la justícia pròpia, que proporcionen a les files de la WSPU .

La sanció s’ha d’aplicar a partir de la primera transgressió de la llei , a partir de la primera infracció , fins al més petit .

El càstig s’ha d’aplicar sempre , i ràpid , especialment per als menors d’edat . Hem desterrar qualsevol sentiment d’impunitat .

A causa que la pena és també l’educació . Sense pena , sense educció és possible .

M’atreveixo a dir que les sancions , la pena efectiva , la sanció imposada és dels millors elements de dissuasió , la millor prevenció .

També m’agradaria recordar a la Sra Taubira evidència clara : almenys durant el temps d’empresonament , l’empresa està protegida contra la reincidència .

I pel fet que la pena és que la justícia es representa a la víctima . Mai oblidaré la víctima . En primer lloc pensar-hi ! I llavors només l’infractor , o penal .

D’on ve aquesta creixent inseguretat ?

Aquest estat de laxitud amb què vaig a trencar . Però per què negar la immigració , la immigració massiva , la immigració incontrolada , la immigració afavorida .

200.000 entrades legals cada any durant 10 anys , i el nombre d’il · legals ?

Que dic i faig més d’assenyalar un fet jurídic : tots els il · legals és un criminal . En un estat de dret , ja sigui sense papers és un delicte .

No obstant això , ara és un crim sense càstig i fins i tot , francament , un delicte rendible i gairebé recompensat .

L’assistència social , habitatge d’emergència social , l’educació gratuïta , AME , bombes de succió molt que al final fan que la situació fora de control i el delinqüent més important que la gent honesta .

Per privar-nos Schengen controlar les nostres fronteres , la UE també ens ha privat de la nostra capacitat per garantir la nostra seguretat .

I , a partir de l’1 de gener de l’ any que ve, serà encara pitjor .

Roma serà a casa a França amb l’obertura total de les fronteres amb Romania i Bulgària . Es converteixen en l’expulsió . Aquestes bombes de buit i després caminar a tota velocitat amb conseqüències sense precedents .

Els francesos han d’exigir la derogació de Schengen i no acceptar proa als apòstols de laissez – faire , laissez – faire , laissez – venir .

Pel que fa a asil , ara és totalment equivocada convertit en una indústria nova immigració il · legal comú , que es va sotmetre a hause 74% en els últims 5 anys .

També exigeixo la immediata derogació de la llei que obliga els prefectes a la casa durant el temps que les seves aplicacions són, en mitjana 18 mesos ! , Els estrangers tot esperant una possible condició de refugiat polític , i que abans que els ciutadans francesos .

Demano que les prestacions familiars es reserven per al francès , sigui quina sigui la seva religió o falta de religió , independentment del seu origen ètnic o color de la pell , però l’única francesa , només per tenir la nacionalitat francesa !

Demano que els llocs de treball en aquests temps d’atur , la prioritat que concedeix al Francès . I el meu disseny és el mateix per a l’habitatge social en nom d’una bona administració de justícia .

Sol · licito que els francesos no són necessaris per completar l’estil de vida dels criminals i els hàbits dels delinqüents . Què cal treure el seu benestar .

Amb més raó quan el frenesí d’impostos que ha creat dos anys Nicolas Sarkozy i François Hollande 84 nous impostos , gairebé 30 mil milions cada un més pesat d’impostos pagats pels francesos avui a la palla .

Sol · licito que els treballadors francesos estan protegits contra la competència deslleial a partir dels que són víctimes al país .

Finalment li vaig demanar a una política de prevenció basada en els fonaments de la República .

És agradable veure una carta de la laïcitat a les escoles de França . Però aquest simple fet ja és una admissió de fracàs .

Més d’un segle després de la llei de 1905 ha de ser escrita en els principis de blanc i negre que hi havia altres 20 anys de proves .

Quina força es aquesta declaració com la Cort Suprema , d’acord amb les directives de la UE , va condemnar el Bressol del llop que s’havia acomiadat un empleat que portava un mocador al cap, mentre que no hi havia ni tan sols capaç de protegir al personal aquest bressol que , sota l’amenaça de represàlies , va haver moure !

I el text del senyor Peillon no té en compte la realitat de la història de França , la realitat de la nostra cultura . Per entendre la nació francesa , la República Francesa ha de conèixer i reconèixer els seus fonaments cristians .

Sense ànim d’ofendre a alguns .

D’altra banda , cap problema concret s’aborda o aliments halal en els menjadors escolars , o el vel a la universitat , ni la separació de sexes a les piscines .

Com Això segueix sent un reconeixement que les celebracions del sistema en la política de la pantalla .

La ” Carta de res ” no pot aturar aquest multiculturalisme que fragmenta la població de França per la religió i l’origen .

Gran Bretanya , Holanda , Alemanya i fins i tot els Estats Units assenyalen el fracàs del multiculturalisme i l’anomenada discriminació positiva .

A França, la dreta i l’esquerra arcaica obsolets encara no han après res, no entenia res. La UMP i centristes es van afanyar a prestar el seu suport a la Peillon Socialista , amb l’esperança suaument un tros de paper dipositat a una iarda pot resoldre els problemes que han creat .

Fa quaranta anys , Valery Giscard d’Estaing amb la reunió familiar amb François Hollande per a la naturalització , a dreta i esquerra que encoratgen la immigració massiva per al delit dels grans caps MEDEF i voraç .

Bé, això no és el futur que vull per França !

L’assimilació de la nació francesa és essencial i s’aturarà a la immigració legal i il · legal , recordant regles clares i ferms i donant a tothom orgullós de ser francès !

Alhora , desmantellar l’Escola de la República , gresol de cultures , l’eina d’assimilació de tot en un espai públic nacional francesa . Una vegada més no hi ha cap víctima mortal .

Vull una escola que transmet el coneixement .

Vull una escola que transmet la nostra història.

Vull una escola que ensenya el respecte , començant pels professors .

Vull una escola que s’aferra al sentit comú i dóna l’esquena a dingueries pedagogs .

Una escola de pau , seguretat , serenitat .

Vull parlar de la recuperació de l’Escola de la República .

Sé que els nostres amics a Racine Collective , un grup de mestres , professors , escola d’amor i França , ho fan amb passió i rigor . Ells tenen tot l’ànim i els aplaudiments !

França és un i indivisible . Aquesta és la França que estimo . Aquesta és la França que estimem . Aquesta França , on tots som iguals en l’espai públic , on cada un de nosaltres és lliure en l’esfera privada , que pot prevaldre la concòrdia fraterna .

Aquesta és la França unida que defenso .

La França que posi fi a l’odi i la divisió , aquesta França que passarà la piconadora republicà i desterrar el sectarisme .

La França es van reunir, que només reconeix una sola comunitat , la comunitat nacional !

Aquesta França que no té por d’estimar i ser visualitzat .

La França de germanor entre els francesos , on tothom va a ser només en francès , i res més que francès !

A França pròspera

El meu punt de vista francès , és aquesta assegurança i França unida , i és també , naturalment , una reeixida França , una França rectificar França innovadora agrícola , industrial , una França que puja les mànigues , França en la feina que ofereix cada lloc de treball i deixa de ser empès a la globalització !

Sense perspectiva francesa , no hi ha futur per a la nostra joventut, no hi ha dignitat per als nostres majors , sense recuperació econòmica i social !

La terra de França no crec que per un moment de ser sentenciat a un vast erm industrial o guaret . No puc portar jo que les cues al Pol ocupació són més que les previstes a les portes de la fàbrica !

Crec profundament en el geni francès . Tinc total confiança en la nostra experiència , una formació d’excel · lència que les nostres escoles han de saber . Estic segur que si se li va oferir un gran disseny de la població de França, els treballadors estudiants , jubilats , artistes , investigadors hauran de cor que treballar dur per aixecar !

Així que, sí el meu estimat compatriotes , em fixo en tres objectius principals de la prosperitat , i jo només em comprometo a fer tot el possible per aconseguir !

Aquests tres objectius són simples : tornar a treballar en francès , fer justícia on no hi ha més que la injustícia i fer de França un país que produeix !

Aquests objectius – el treball , la justícia , la producció – no són paraules llançades a l’aire . I , per descomptat , no arribem per I- no – sé – què- miracle , fent petar els dits , o repetir les mateixes mentides fins a la sacietat en el creixement miratge que inventa per enganyar i enganyar a una altra pública legítimament enfadat!

Aquests objectius – treball , la justícia , la Producció – contrasten amb els discursos tranquil · litzants dels que han fracassat durant tant de temps , però per la gràcia d’un retorn als negocis ens han fet creure que poden donar lliçons de responsabilitat .

Farem tot el possible en la claredat i la veritat , per complir amb aquest contracte que pas amb els francesos .

L’exigència d’un contracte , però que mereix ser amb totes les nostres forces .

El que vull és una França que pren la seva posició en contra de la globalització salvatge . França va trobar que un múscul per fer valer els seus actius i protegir els seus interessos .

Aquesta és la gran batalla que vaig a posar en marxa per al proteccionisme de les fronteres nacionals , intel · ligent , aranzelàries i no aranzelàries proteccionistes , l’objectiu és restablir la competència lleial avui , quan és injust quan avui no respecta cap estàndard absolut :
• s’ha de deixar sense una paraula de produccions procedents d’Europa de l’ Est, Xina i altres països aclaparar al nostre mercat nacional ,
• o hem de deixar sense reaccionar reubicar la producció o els serveis , o com en la construcció o el transport , per exemple , permetre que les nostres empreses i treballadors a estar en el nostre propi territori , víctimes d’una ferotge dumping social .

No reindustrialització sense proteccionisme , és a dir , sense sortir d’aquesta ingènua i suïcida enfront dels competidors que no dubtarà a defensar i protegir els interessos de la seva actitud .

I perquè jo he fet una sola promesa de fer tot el possible per aconseguir els meus objectius , no em encojo del no res, i certament no abans que els edictes llibertàries dels summes sacerdots de la Unió Europea , que durant anys ofegar-se en les mentides de la seva ideologia , però no tenen el dret de les persones s’ofeguen amb ells !

No hi ha feina , no hi ha producció , i per tant no hi ha justícia sense aturar la màquina per aspirar la indústria francesa , però també la indústria espanyola , italians , irlandesos , portuguesos Euro !

Moneda única , moneda injust invenció alemanya que està temptativament interessos d’Alemanya , o més precisament els interessos dels grans empresaris alemanys , però el nostre país derrotat , derrotat , buit de l’energia industrial i agrícola a França . Màquina per destruir la nostra competitivitat i les exportacions , per la qual cosa el dèficit.

Sí, em nego decadentistes seguidors trepitjant l’aigua i la parla immobilitat .

Si el proteccionisme és possible en molts països del món , serà demà a França , en una França sobirana !

Si el 95 % de les nacions a controlar la seva moneda i la política monetària , França té la capacitat de fer-ho demà , també ! Com ho ha fet durant els segles passats .

Em nego a veure el meu país moren per causa de que el Banc Central de Frankfurt .

Em nego a creure que fa del francès el canvi seria impossible d’empassar millor la píndola d’una ideologia de mort .

Si el patriotisme econòmic no li agrada a la UE , i passem la major part de la Unió Europea , perquè volem el millor per França !

França, que crea llocs de treball , la justícia, la França que la produeix és França que demà exigirà una llei al seu estat , les seves autoritats locals , a les empreses de propietat estatal per comprar prioritat francès !

Es tracta d’una França que ja no obeeixen al sentit d’una Europa que vol privatitzar tots els serveis públics , que vol portar la llei de ultrarentabilité i tots els costos , incloent el preu de la igualtat dels ciutadans i les directrius , de fet , la prosperitat dels consumidors .

Es tracta d’una França que es desenvoluparà l’obra , un impost molt més just per a les llars i per a les PIME .

A França , que ja no s’accepten per veure els jubilats que viuen en condicions indecents .

Una França que protegeixi el medi ambient , ja que es produeixen localment i no perquè ha creat 36 impostos verds !

França, que neguen la dictadura de les finances avui senyora i els bancs d’inversió , ja que el seu banc central serà sobirà , perquè el seu estat té un límit , perquè els grups de pressió s’han desinflat i la corrupció substituïda per la probitat i un sentit de servei!

França, una visió de futur , amb el seu estat com a base sòlida , els músculs per lluitar i la intel · ligència col · lectiva de la seva gent per seguir endavant i constantment inventen !

Safe pròpia França

Però quan es dibuixa el punt de vista francès , veiem que el pitjor verí , els meus estimats compatriotes , és la falta de confiança en si mateix , és l’acte – menyspreu del seu propi país .

I l’antídot per al verí és l’esperança francesa . Aquesta esperança que comparteixo amb vostès avui per recuperar la confiança de tot un poble , el meu poble .

Doneu confiança en si mateix , per restaurar tots els mestres francesos de les seves matins i el seu profund sentit de propòsit .

La confiança en les nostres capacitats individuals i col · lectives . La confiança en el nostre futur , el nostre destí en les nostres fortaleses i actius !

La confiança , m’atreviria a dir , de l’estrella guia dreta a França durant segles i s’aixecarà de nou matí amb els primers plans .

Som la France !

Sigui conscient del que significa milers d’anys d’història que els precedents , donem compte de la brillantor d’aquest nom en el món de la glòria d’aquesta porta , el respecte que inspira tot el món , honra creiem que ser!

Sí estem a França !

Som un país que la gent pot confiar en el sentit comú quan les seves elits han traït .

Un sol país, una nació política , la més política de totes les nacions del món . Un país que l’ombra de l’impossible quan s’està unit , junts .

No som el passat , no som petits , no són mitjans, no som un museu , no som una part d’Europa , som un dels vassalls .

No vull cap dubte en francès !

Els demane als meus compatriotes no deixar que els seus pseudo elits bruta seu país , i es baralla amb la primera energia per fer complir el seu dret a la supèrbia .

Això no és el poble francès és feble , és les nostres elits es debiliten .

Aquest no és el poble francès és la desesperació nostres elits que ens desesperació .

El poble francès no tenen por , són les nostres elits que ens espanten .

Aquest no és el poble francès , que no tenen valor són les nostres elits que desanima .

Sí, vostè té raó per estar orgullós de tu mateix , estaràs orgullós del seu país . No és una vergonya , no és criminal , és més aviat essencial , i així és com rayonnerons !

Lluitaré contra qualsevol que , al més alt nivell , es redueix constantment els seus propis països , que vulguin o no vulguin mantenir-se en la mediocritat o l’esclavitud .

Estem a França , som el futur , necessitem grandesa perquè estem a França !

Els meus estimats compatriotes , assertiu no significa sol. Confiats no vol ser presumptuós . Confiança no vol dir poc realista . La confiança és principalment un reflex de l’amor que un té per la seva pàtria .

Si França caçar el cap dels endevins i portes indecisos esquerre i dret del futur serà oberta.

Per això et demano que creure en tu mateix ! I és per això que vaig posar fi a tots els actes de penediment !

Jo no suport que simbolitza , a través del penediment com inútil , enganyós ja que fa mal , pot reduir la França , a aquest actor en el món que sempre va lluitar pels oprimits i esclavitzats i continua sent, tot i seus funcionaris , un símbol de la llibertat en el món .

És per això que vaig a donar a l’ensenyament de la història de França , al cor del pla d’estudis . Nicolas Sarkozy havia retirat Charles Martel , Enric IV , Lluís XIV i Napoleó , ara Hollande es va retirar General De Gaulle .

A aquest ritme , se suprimeix l’ensenyament de la història , anirà més ràpid !

Però , ¿ qui van a prendre ? El passat no és d’ells , no se surten amb la seva.

Vaig a fer els francesos tots els components del seu patrimoni , sobretot, la seva gloriosa història .

El camí cap a la recuperació amb vostè en que em baso no sempre és fàcil , això és segur .

Però és cert , serà just , que serà emocionant .

I serà possible , especialment si França continua lamentar-se, deixa de dubtar de si mateix , continua flog , deixa sempre un aspecte ahir i abans d’ahir , quan ha de considerar amb decisió i urgència demà ! En una paraula , si França és França .

La nova política i Conclusió

Els meus estimats amics , vostès entenen que el camí que estic proposant que proposem , França no és aquella en què, amb els àrbitres , vaguem per dècades .

Perquè estic convençut que la gent que sap a on vol anar , llavors és ell qui ha de prendre la iniciativa de l’èpica francesa .

Però no és suficient per saber on vols anar . Vostè també ha de saber com anem .

No vull oferir la continue francesa de fer política , com ho vam fer a França des de fa massa temps .

La bretxa entre la gent de les polítiques s’ha convertit en un abisme . El divorci entre la classe política tradicional i el francès s’utilitza i és un divorci sense culpa , la culpa exclusiva de la WSPU . Ja no és possible aplicar la mateixa ingressos avui en dia que en el passat .

Pel que són més propensos a confiar en nosaltres , vull començar a dir als francesos que hi ha una altra manera de fer política .

Vull començar avui per explicar la nova política que proposo al Francès .

Primer va ser una reflexió completa sobre el concepte de la promesa .

En la vida política francesa , és un hàbit intolerable cada elecció , els candidats ens fan promeses , que s’omplen els catàlegs complets , i cada vegada, van arribar al poder , no es mantenen , i sovint inverteixen del que havien promès .

Ens veiem obligats a admetre que tots els polítics durant 30 anys van ser elegits en mentides .

Em refereixo per descomptat a François Hollande i les seves promeses sobre la desocupació , crec que Nicolas Sarkozy i les seves promeses sobre el poder d’immigració , la seguretat o la compra sempre celebren !

El primer problema , òbviament els homes, aquesta és la classe política , és l’absència de sobirania , cosa que els porta a preferir l’acció de comunicació .

Aquestes persones s’han acostumat a mentir descaradament al Francès . No poden fer res i pensen que poden fer que el temps per fer campanya …

No era tan important per a ells com els seus principals preocupacions no és el que arribaran al poder , sinó com arribar a ser elegit .

La tàctica política s’ha fet càrrec de la política .

Significa al final.

Les promeses dels objectius .

La defensa dels interessos individuals sobre la de l’interès general .

Això és cert i cal reconèixer i dir amb franquesa als francesos , vivim en un món complex .

I en un món complex , no és possible fer promeses simplistes o purament ideològiques .

En un món complex com el món és avui dia , ja no és possible dir que prou d’una mica de voluntat o la possibilitat d’adoptar mesures que produiran els efectes una recerca .

Ja no és possible creure en cada elecció , amb la mateixa receptes matí tot serà millor .

El que no va ser possible ahir , el que no vam fer o no podíem fer , ho farem demà .

Els francesos han patit massa , i encara pateixen de la instal · lació en la política francesa .

I quan dic això , també penso en les decepcions futures , l’eterna repetició del cicle de promeses incomplertes .

Vull canviar això .

Hem de repensar la manera de veure la política . La política no són trets vareta , encanteris o danses de la pluja .

Política , ha de ser una lluita de tots els dies per mantenir els objectius fonamentals que ens hem fixat .

Aquesta és una lluita contra els efectes adversos de les decisions es prenen , és una lluita contra les poderoses forces que volen frustrar la voluntat del poble .

Aquestes forces oposades , i les finances internacionals és un, com alguns conservadorisme , o algun fanatisme , sabem que ocorreran , i hem d’estar preparats per enfrontar-los.

Política , ha de ser una lluita a favor dels objectius principals són fixos , amb el poble , per i per al poble . I aquest és el compromís fonamental , potser l’única promesa que és raonable fer, on podem posar tota la seva energia , la seva determinació , tota la seva audàcia per servir a aquests objectius .

Sí, aquesta nova política, les seqüències acabades de promeses . Col · loqui les fites !

La gent sap clarament el que estan votant !

Ell sap el que vol fer el que s’ha fixat com a objectius i el camí està clar per a tothom !

Estableix algunes fites grans de França , el que vaig fer avui , i fer que una sola promesa de fer tot el possible per aconseguir aquests objectius , per complir la promesa del poble francès , l’elecció fonamental !

Aquesta és una nova forma de fer política .

La nova política és dir-li als francesos , abans de les eleccions , no serà fàcil . No anem a tornar enrere trenta anys d’abandonament , vagabunderies i pèrdues en un mes o un any .

La nova política és un llenguatge de la veritat dir que no cedirà en certes pautes , serà tancat .

Els puc dir als francesos . Quan vam arribar al poder , no gaudirem tots . No estarem satisfets tots els requisits minoritaris . No podem fer demagògia .

Perquè anem a haver de atenir-se al bàsic . En primer lloc , hem de complir amb els objectius que hem estat escollits per la majoria dels francesos .

Aquesta és la veu del poble expressada a través d’eleccions .

Aquesta és la veu legítima de la majoria determina la política de la Nació . I si la majoria de la gent va decidir anar en una direcció que és la direcció que hem de seguir, independentment de les pressions i els vents en contra que hem de suportar .

Així que sí, seré dur amb els reclams il · legítims , i no sucumbir a la demagògia que volen agradar als que s’oposen al camí triat pels francesos , els que afirmen que la més alta , els que parlen més fort .

Vaig a ser dur en la minoria autoproclamada que volen doblar l’ordre republicà , en contra de la seguretat de tots .

Vaig a ser dur per als que estafen a l’assegurança social en contra de la supervivència del nostre model francès .

Sóc dur amb els especuladors que volen enriquir-se a costa dels treballadors i contractistes contra la vitalitat de la nostra economia .

Jo sóc dur amb els fanàtics que volen imposar la seva llei en l’espai públic , a les escoles i en el negoci contra el secularisme i la universalitat de les nostres lleis .

Vaig a ser dur per als que no juguen el joc , perquè vull que la voluntat del poble , finalment escoltades i respectades .

Sé que hi haurà râleries , reptes , patint potser , però no puc tolerar interessos especials guanyen massa pes en detriment de l’interès públic .

Vull ser clar , jo no sóc l’enemic de ningú , cap religió , cap classe de gent , i jo no vull a ningú en particular , ni a mi ni els drets de ningú ataca , però nosaltres sabem que vaig a treballar al servei de França i la defensa dels interessos dels francesos . En estricta conformitat amb el mandat que m’han donat.

El president presidirà , i un primer ministre , amb els seus ministres governen .

Així que crec que el president és responsable de l’estratègia per orientar la política de la Nació . Ell no el necessitava per un gabinet inflat , crear duplicats ministres o assessors donen cap autoritat política .

És que ell decideixi , i és el primer ministre de donar suport al’aplicació de les polítiques determinades . S’ha optar per enviar a la persona més competent per executar una estratègia , i el cap de cada departament personalitats que estan en consonància amb la línia general establert pel poble .

Hi ha opinions personals expressades en el context de la comunicació del govern , tothom pot entendre .

Però un ministre anomenat públicament en dubte l’orientació dissenyada pel president, ia través d’ell , el poble francès és inacceptable !

No crec que del contrari , ja que estem parlant que el govern de França , podem estar satisfets amb un equip ministerial desconnectat de la realitat que enfronten els francesos .

Ja saps , som el partit de la realitat , som l’únic moviment que té el desig de tenir en compte la realitat dels francesos .

Com dissenyar un govern no té pràcticament cap membre de la companyia , si els contractistes o empleats ? No obstant això , és el cas del govern , que era el cas abans .

Hauria de ser tot el contrari , en el govern , les persones que han experimentat la complexitat del món de l’economia, les persones que han tingut l’experiència d’un empleat , que són conscients del que la paraula precarietat d’aquesta vol dir que la por a la desocupació , la por dels mesos difícils , la gent ha volgut un dia per iniciar un negoci , que han viscut significa concretament que la dura competència .

Sí , el poble de França , en totes les seves formes , té el dret a ser representat . A l’Assemblea Nacional, per descomptat, però també el govern de la República .

En tots els treballs del govern , fins i tot al més alt nivell , necessitem persones respectuoses de les directrius establertes pel poble francès .

Aquest és un element essencial de la nova política que jo vull viure : cal trencar la col · lusió entre els funcionaris públics d’alt nivell i altes finances .

No vull que aquestes transferències entre les finances Bercy i multinacionals , entre la Inspecció General d’Hisenda i els bancs d’inversió .

Vaig a donar l’ordre en els assumptes d’Estat, el govern i l’administració .

I el Govern de la Nació pot conduir un fidel acció específica a les directrius adoptades pel president , cal que el sistema legislatiu s’accelera . Tenim més temps per esperar que algunes reformes clau .

Per tant , l’Assemblea Nacional , que jo respecte totalment la legitimitat , si és elegit per representació proporcional i que França és sobirà , ha d’exercir el seu poder legislatiu i el control de l’acció governamental .

Però no puc entendre avui que el Senat vénen alentir considerablement l’aprovació de lleis per un valor molt qüestionable i un cost molt alt . El debat ha d’estar obert a la retenció o eliminació d’aquesta habitació , ja que és cert que en aquests temps difícils , tot el que no és útil és inútil .

Si avui insisteixo en els meus amics , la nova forma ha de ser la política a França és que he mesurat el grau de frustració dels francesos , i em poso a preocupar-se.

M’importa , perquè sé que la derivació permanent de la voluntat popular , al no complir les promeses , per l’atenció que es presta als que encara no reconeixen la República , la manca de definició com sempre mantingut en al pla que realment voleu per França , sé que totes aquestes causes d’exasperació Francès soscaven gradualment la confiança en l’acció política col · lectiva .

Pitjor encara, aquestes llavors de la destrucció minen la moral del país , era una enquesta ahir va anunciar que tres quartes parts dels francesos ja no creu en el futur del país, any rere any , s’enfonsen en el derrotisme que n ‘ ja sembla possible aconseguir , especialment desintegrar poc a poc, el nostre contracte social .

El que temo ara , si seguim pel camí que hem seguit durant dècades , és la descomposició de la unitat de la llengua francesa és , per dir-ho més simplement , la desunió , la insurgència i potser la guerra civil .

Sí , si no canviem la nostra forma de fer política , en última instància és el terrible resultat que temem . Prospecte ombrívol.

Però la perspectiva prevenible , ja som aquí !

T’ho vaig dir abans , l’any 2013 és un any no electoral . Però 2014 va a veure les eleccions municipals i europees . Ara hem de recórrer a aquestes batalles electorals són oportunitats per iniciar un canvi tan radical com beneficiós per a França.

Ara hem de treure als francesos , la perspectiva francesa que oferim .

Alcaldes , regidors , diputats al Parlament Europeu que anem a triar a l’avantguarda d’aquesta nova situació política .

Ells estaran a tot arreu en els consells municipals , sinó també al Parlament amb tots els patriotes de les nacions europees , les instal · lacions de l’alternativa que ofereixen francesa . L’evidència també que ho fan millor , molt millor és possible !

Portem una bona baralla i que tots els joves patriotes forces -France mirant-nos, esperant per nosaltres i ens unim .

Els francesos s’uneixen invencible allà uns minuts , li vaig dir .

Mai he tingut una creença més forta .

Amb tota la meva força , tota la meva ànima , espero que a França , i espero que en la política .

Amb tot el meu cor , crec en tu !

Utilitza tot França , aquest missatge pot recuperar França , una altra política és possible !

Depèn de vostè , depèn de nosaltres , depèn de tot França a creure en si mateix !

Visca el Front Nacional !

Visca la República !

Visca la France !

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s